Book service

Service i verdensklasse

Hos Globus Biler CarPeople Silkeborg finder du alt det, du og din bil har brug for.

Siden 1973 har vi været kendetegnet af kvalitet og service i verdensklasse, uanset om du besøger vores værksted eller går på opdagelse i en af Jyllands største udvalg af populære, nyere brugte biler.

Vi har en imødekommende atmosfære og har stort fokus på, at du føler dig velkommen og tryg, når du besøger os.

Velkommen på værkstedet

På værkstedet bliver du mødt af veluddannede medarbejdere, der står klar til at tage sig af din bil, uanset bilmærket og model. Vores dygtige teknikere og mekanikere har markedets mest moderne udstyr til rådighed og bliver løbende videreuddannet, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden om netop din bil. Alle reparationer, serviceeftersyn og skadesudbedringer bliver altid udført efterfabrikkernes forskrifter, så du bevarer garantien.

Hos os kan du altid have tillid til, at en aftale er en aftale. Du vil aldrig opleve økonomiske overraskelser, da omfanget af værkstedsarbejdet på din bil altid bliver gennemgået nøje med dig, så vi er enige om, hvad der skal laves. Vi har naturligvis også stor viden om hele el- og hybridbilmarkedet og er certificeret til både service og reparation af el- og hybridbiler. Vores værksted er indrettet til at håndtere alt arbejde på området, og du kan dermed glæde dig over at have et professionelt og kompetent værksted lige i nærheden.